Opstarter.nl, altijd en overal jouw persoonlijke favorieten en bookmarks online beschikbaar.

Jouw online
favorieten manager!

Opstarter.nlSociale bookmarksVragen & AntwoordenWebmasters
<< Terug naar de voorpagina

Functies van Opstarter.nl

Overzichtelijk en intuitief in gebruik.

Al je favorieten en mappen staan overzichtelijk onder elkaar. Klik je op ��n van je favorieten, dan opent deze website zich in een nieuw venster. Klik je op een map, dan worden de favorieten in deze map zichtbaar.

Je favorieten overzichtelijk op het scherm.

Sociale bookmarks

Sociale favorieten (beter bekend als Social Bookmarks) zijn in feite niets anders dan gewone favorieten. Als jij of een andere Opstarter.nl gebruiker een favoriet leuk, grappig, goed of interessant genoeg vindt, kun je hem nu delen als sociale bookmark met iedereen op het Internet. Zo kun je zelf ook nieuwe interessante links van anderen vinden! Lees en leer meer op de speciale Sociale Bookmarks pagina.

Snel je favorieten importeren en synchroniseren

Via de "Favorieten importeer wizard" kan je snel en makkelijk favorieten importeren vanuit Internet Explorer, Mozilla Firefox en Netscape Navigator (andere browsers zullen nog volgen). Het is dus niet nodig om al je favorieten handmatig te kopi�ren!

Favorieten importeren en synchroniseren met de wizard.

Je favorieten bijwerken, knippen en plakken, verwijderen en positioneren

Door op het plaatje "Edit" te klikken, zullen achter al je favorieten en mappen icoontjes komen te staan die je de mogelijkheid geven een favoriet te bewerken, te knippen (en via de plakbox te plakken), te verwijderen of te positioneren via Drag-And-Drop.

Het bijwerken van een favoriet in editmodus.

Zoeken door je eigen favorieten, bookmarks en bladwijzers

Je kunt Opstarter.nl door je eigen favorieten laten zoeken. Dit is vooral handig als je veel favorieten en mappen hebt. Weet je even niet meer waar je een favoriet kunt vinden? Type dan je zoekwoord(en) of zoekzin (omgeven door aanhalingstekens) en laat Opstarter.nl de favorieten voor je vinden.

Start snel je gratis account!

Gratis account starten
Naam
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord
(Nogmaals)

Anti spam verificatie: Typ de code hieronder over in het veld bij 'Code'
Nieuw plaatje: Luister:
CAPTCHA Image
Code

Lees de Opstarter.nl policy

Browserbutton 'Voeg pagina toe' (bookmarklet)

Vaak ben je aan het surfen en kom je ondertussen langs interessante webpagina's die je wilt bewaren. Als je de button 'Opstarter.nl - Voeg pagina toe' hebt toegevoegd in je browser kan je hier op klikken om je favoriet snel toe te voegen in je Opstarter.nl account. Je kan zo lekker ongestoord doorsurfen!

AJAX technologie

Opstarter.nl moet een zo handig mogelijke website voor jou zijn. Dat betekend onderandere dat het snel in gebruik moet zijn en veel interactiviteit moet bieden waar dat nodig is. Dat hebben we gedaan door gebruik te maken van een van de nieuwste Internet technieken: AJAX. Kijk voor meer technische uitleg eens op wikipedia.

Zoeken met je favoriete zoekmachine

Met Opstarter.nl kan je ook snel nieuwe websites zoeken op het Internet. Via de zoekmachinebox bovenin het scherm van je eigen Opstarter.nl account, kan je direct zoeken met de bekendste zoekmachines. Zo kan je o.a. zoeken met Google.nl, Msn.nl, Yahoo.nl, Ilse.nl, Zoeken.nl , 1stekeuze.nl, Vinden.nl en eventuele engelse varianten.

Kiezen uit verschillende zoekmachines.

Automatisch inloggen inschakelen

Als je veel achter een computer werkt waar niemand anders mee werkt, kan je bij het inloggen aanvinken dat je in het vervolg automatisch in wilt loggen. Elke volgende keer dat je op deze computer Opstarter.nl bezoekt, log je nu vanzelf in.

Instellen van autologin.