Opstarter.nl, altijd en overal jouw persoonlijke favorieten en bookmarks online beschikbaar.

Jouw online
favorieten manager!

Opstarter.nlSociale bookmarksVragen & AntwoordenWebmasters
<< Naar de voorpagina

Opstarter.nl privacy & security policy

Privacy en veiligheid van je gegevens zijn voor ons belangrijke punten. Wij doen dan ook zoveel mogelijk om deze punten te kunnen waarborgen. Aangezien nooit 100% te garanderen valt dat er bijvoorbeeld gegevens gehacked worden of een server crashed, nemen wij geen verantwoordelijkheid op ons door schade bij gebruik van onze service.


(Art. 1.1) Wachtwoorden

Wachtwoorden in Opstarter.nl zijn versleuteld met een zekere One-Way-Hash. Dit garandeert dat onze beheerders deze wachtwoorden nooit kunnen lezen, maar ook dat een eventuele hacker niets aan deze gegevens heeft.


(Art. 1.2) E-mailadressen en Spam

Je e-mailadres zal nooit door ons worden doorgegeven of doorverkocht aan derden. In onze nieuwsbrief kunnen we links van adverteerders opnemen. Het versturen van nieuwsbrieven kan ten aller tijde worden uitgezet bij de instellingen van je account. Daarnaast is onze policy om nooit meer dan 1 keer per maand een dergelijke nieuwsbrief te versturen.


(Art. 1.3) Gegevens en hackers

Opstarter.nl kan nooit 100% garanderen dat hackers je gegevens niet in handen kunnen krijgen.


(Art. 1.4) Aansprakelijkheid schade en verlies gegevens

Opstarter.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor verlies van gegevens op welke manier dan ook.

Opstarter.nl content policy

Iedere gebruiker van Opstarter.nl kan zelf sociale bookmarks toevoegen welke zichtbaar zijn voor iedere bezoeker van Opstarter.nl. Door de sociale aard van dit systeem is het niet mogelijk om al deze toevoegingen te toetsen. Hiervoor nemen wij dan ook geen verantwoordelijkheid op ons. We zullen natuurlijk ons best doen om samen goede en verantwoorde Sociale Bookmarks te bieden.


(Art. 2.1) Aansprakelijkheid Sociale Content

Opstarter.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor content welke is toegevoegd door haar gebruikers (via bijvoorbeeld Sociale Bookmarks).


(Art. 2.2) Sociale bookmark plaatsing

Sociale bookmarks naar websites met 18+, geweldadige of bijvoorbeeld racistische inhoud worden niet geaccepteerd (18+ in ieder geval niet todat hier een familie filter voor is geintroduceerd).


(Art. 2.3) Sociale bookmark beheer

Opstarter.nl behoudt zich elk recht elke sociale bookmark en/of elk keyword te verwijderen of bij te werken met of zonder opgaaf van reden en met of zonder correspondentie met de plaatser van de sociale bookmark en/of keyword.


(Art. 2.4) Account afsluiting

Wanneer we bij Opstarter.nl misbruik door een gebruiker constateren (zie onder andere Art. 2.2) zullen we deze met of zonder opgaaf van reden en met of zonder correspondentie met deze gebruiker afsluiten.

Opstarter.nl overigen

(Art. 3.1) Aanpassingen aan deze policy voorbehouden

Opstarter.nl behoudt zich het recht deze policy aan te passen op elk gewenst moment in de toekomst.