Opstarter.nl Nieuwsbrief Nr.1 (September 2005)
Onderwerpen in deze nieuwsbrief van September 2005
  • Eerste Opstarter.nl nieuwsbrief
  • De 'Voeg pagina toe' button
  • Opstarter.nl Surftips Top 10

De eerste Opstarter.nl nieuwsbrief!

Beste Opstarter.nl gebruiker,

Hier is hij dan, de eerste Opstarter.nl nieuwsbrief. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt aangemeld om gebruik te maken van de gratis Online Favorieten Manager service van Opstarter.nl.

In deze en volgende nieuwsbrieven (je ontvangt er maximaal 1 per maand) zullen we je aangeven wat de nieuwe handige functies van Opstarter.nl zijn en hoe je ze kan gebruiken. We zullen tips geven waardoor het surfen met Opstarter.nl nog makkelijker en leuker kan worden. Daarnaast stellen we elke nieuwsbrief een surftips Top 10 samen!

We wensen je veel surfplezier!

Het Opstarter.nl team

Wil je toch liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Log dan in met je account bij Opstarter.nl. Ga naar 'Instellingen' en vink onder 'Meer Opstarter.nl' het vinkje uit voor het ontvangen van deze nieuwsbrief.


De 'Voeg pagina toe' button

De meeste nieuwe Opstarter.nl leden zullen hem wel al gebruiken of zijn vanwege deze functie zelfs lid geworden. De oudere leden hebben hem misschien nog niet gezien:
De 'Opstarter.nl - Voeg pagina toe' button...

Wat kun je ermee?

Deze button is erg handig terwijl je aan het surfen bent. Je surft wat rond en vindt een pagina die je als favoriet wilt opslaan. Als je de 'Voeg pagina toe' button nu in je browser hebt toegevoegd in bijvoorbeeld de 'Koppelingen' balk van Internet Explorer of de 'Bookmark Toolbar' van Firefox, dan klik je nu op deze button.

De pagina voor het toevoegen van een link aan Opstarter.nl opent zich in een nieuw venster. Hierin staat de titel en ook de link van de pagina die je wilt opslaan. Een klik op 'Voeg Favoriet toe>>' is nu alleen nog nodig om je favoriet op te slaan. Daarna surf je gewoon weer door waar je gebleven was!

Hoe stel ik de button in?

Om de button in je browser toe te voegen, ga je (als je bent ingelogd) naar 'Instellingen'. Hier zie je onder het kopje 'Favorieten toevoegen terwijl je surft' hoe je stapsgewijs de button kan instellen voor jouw browser.

Omdat er zoveel verschillende browsers bestaan met veel instellingsmogelijkheden kan het eventueel eens voorkomen dat de button niet direct werkt. Zorg ervoor dat pop-up blockers Opstarter.nl toelaten. Daarnaast moet je javascript aan hebben staan, maar dat is over het algemeen al het geval.


Opstarter.nl Surftips Top 10

Zoals beloofd is hier dan de Surftips Top 10 van deze nieuwsbrief. We proberen de surftips zo uit te zoeken dat je er wat aan hebt of dat ze gewoon erg leuk zijn. Heb je zelf een goede suggestie voor de volgende nieuwsbrief? Laat het ons weten op: info@opstarter.nl

Zie je een leuke link die je aan je Opstarter.nl account wilt toevoegen? Klik dan gewoon op het Deze link toevoegen aan Opstarter.nl icoontje achter de surftip!
1. MSN Web Messenger. Handig als MSN messenger niet op een computer is geļnstalleerd. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
2. Mijnhomepage.nl. Ben je Webmaster? Dan kan deze site je helpen met je website. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
3. Fijnzoeken.nl. Een nieuwe en overzichtelijke startpagina. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
4. Haal meer uit Internet Explorer (artikel van Microsoft). Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
5. Studententop100.nl. Top 100 van websites die handig zijn voor studenten. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
6. Nederland.fm. Bijna alle nederlandse radiostations per stream te beluisteren vanaf je computer. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
7. Big Brother is terug bij Talpa. Bekijk het live. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
8. Google Talk. Ook google heeft nu een messenger service. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
9. Internetten.nl. Een website van Ben Woldring met tips voor goedkoop internet. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
10. Webchef.nl. Een recept of inspiratie nodig voor het koken? Je vindt het hier. Deze link toevoegen aan Opstarter.nl
© September 2005 - Opstarter.nl